sunnuntai 2. helmikuuta 2014

équitation western Roope

Kuten olette huomanneet/huomaatte blogini ulkoasu on uudistunut ja bannerikin. Tästä iso kiitos Minnalle joka uurasti tämän eteen jonkin verran. Itse olen tyytyväinen tähän mutta entäs te onko hyvä?:)

Mutta vaihetaan puheen aihetta nyt eli Lauantaina menin Roopella lännenratsastusta, koska yksi poika jolla on jokin kv ei pystynyt kovin hyvin ratsastaa tavallisella satulalla joten laitettiin Roopelle selkään lännensatula (Poika ratsasti yhen jutun takia jota en ala selittelemään tähän!) Ja tämä lännensatulahan oli Axelin (Yksi tallimme lännenratsastaja) joka sitten piti tuntia pojan isälleen Rudylla. Sitten takaisin siihen ratsastukseen eli se poika ratsasti eka Roopella semmosen 10-15min /käveli vain joten itse sitten ratsastin 50min. Alussa kun menin Roopen selkään siihen satulaan tuntui ihan oudolta vaikka olen ratsastanut ennenkin lännensatulalla mutta se oli vain niin outoa hyvällä tavalla. Tein siinä käynti siirtoja/ravi siirtoja ja kaikenlaista mutta en ala nyt sepittää tähän muuta ratsastuksesta mutta kokonaisuudessaan meni hyvin ja lännensatulalla oli itseasissa parempi ratsastaa (vaikka jalustimet oli liian pitkät minulle). Lopuksi mentiin Minnan kanssa Vittingin lenkille ja siinä tuli sitten räpsittyä pari kuvaa. Vein Roopen kuvailun jälkeen talliin, Axel opetti minut purkamaan satulan pois ja laittamaan sen selkään koska että voin käyttää sitä ihan milloin vaan haluan :) Ei siinä muuta, meen ehkä keskiviikkona Antin valmennukseen tai mennään Laurankaa hiihtoratsastamaan Roopella /mää meen suksilla takana ja Laura siis ratsastaa jos mennään. Tein vaan nyt tämmösen pika nopean postauksen koska lupasin tehä kun oltiin ihan kysytty! Ja osoitehan muuttuu nyt muotoon: roos-lifebyvalma.blogspot.fi

Roope tuntu niin isolta tolla satulalla:D







Roopen silmä ♥

Kuvat © Minna!


7 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ja ihania kuvia:) ite ainakin tykkään ulkoasusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No hyvä sitten Minna on tehnyt hyvän työn kun ees jotkut tykkää :D

      Poista
  2. Vaihtuuko tuo blogin osote mutta kiva postaus ja hieno ulkoasu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vaihtuu mut se vaihtuu siis tämmöseks : roos-life.blogspot.fi!:) Kiitos ja Minnalle kunnia tästä:D

      Poista
    2. Korjaan siis * roos-lifebyvalma.blogspot.fi !

      Poista
  3. Kuvat © Minna :P

    Ja muuten Valma blogger muuttaa itse noita kuvien laatua ja se näkyy tossa Roopen silmästä otetussa kuvassa. Voin selittää sulle vaikka Wapin kautta että miten sen muokkauksen saa pois päältä että kuvat näyttää ihan normilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna jep mutta en jaksanu linkata eilen illalla suaXD ja okei selitäppäs:D

      Poista